Over Ons

Over ons

Top10-boeken is een website dat zich richt op het opstellen en verspreiden van de maandelijkse top10 boeken hier in nederland. En of dit nou om eBooks gaat, of boeken uit de jaren 1900 of zelfs boeken die nog ouder zijn. Er is voor ieder wat wils.

Waarom Top10 Boeken

Top10-Boeken.nl geeft altijd een eerlijke en oprechte mening over de boeken. En dat is iets waar wij enorm om worden gewaardeerd door onze klanten en lezers. Het gaat er bij Top10 nooit om hoeveel de boek op gebracht heeft, toen en/of nu. Dus als u zichzelf afvraagt waarom u op onze top10 zou moeten af gaan, dat is dan waarom, om dat u er op kunt vertrouwen dat u een eerlijke en oprechte mening krijgt over de inhoud van een boek.

Overstap naar eBooks

Toen de eBooks begonnen in te komen, en wij wisten dat dit de toekomst zouden worden, hebben ook wij de overstap gemaakt naar eBooks. eBooks (Electronic Books) is zoals de naam al zegt, een boek op een draagbaar apparaat zoals je telefoon of tablet. En kun je net zoals een gewoon boek, overal mee naar toenemen. Al blijft onze voorkeur natuurlijk naar echte boeken uit gaan.